Om Lånium

Om Lånium

Vår historia

Den 31 maj 2016 föddes idén till Lånium och vi har sedan dess hela tiden strävat efter att göra Lånium till den ledande jämförelsesajten av lån i Sverige.

Vår vision

Vi har själva upplevt hur tidskrävande och krånglig processen med att ta ett lån hos en vanlig bank kan vara, dem hänger helt enkelt inte med i dagens snabba samhälle. Vår vision är därför att kunna erbjuda en plattform där man, snabbt och enkelt, kan jämföra olika typer av lån så som snabblån, privatlån och bolån.

Våra värderingar

Lönsamhet

Lönsamhet är för oss kontinuerligt lärande och effektivitet. Vi strävar alltid efter att förbättra oss själva och jobba så effektivt som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Professionalism

För oss på här på Lånium innebär professionalism kvalité. Vi lägger hellre ner mycket tid på något och gör det bra än att skynda ut nya uppdateringar på sajten och gör ett halvdant jobb. Vi lägger alltid ett stort fokus på att allt vi gör ska genomsyras av kvalité.

Ärlighet

Ärlighet och transparens är något vi på Lånium värderar högt. Trots att vi har ett samarbete med de långivare vi listar på sajten är alla recensioner objektiva och vi ger er en ärlig bild om långivarnas för- och nackdelar. Vi lever efter ordspråket “ärlighet varar längst“.

Teamet bakom Lånium

AndreasAndreas Johannesson

Andreas har alltid haft ett gediget ekonomiintresse och lanserade Lånium 2016 och är fortfarande med och driver sajten. Andreas arbetar framförallt med strategi och vidareutveckling av Lånium.

David brinner för ekonomi i alla dess former. Han har bred kunskap om privatekonomi och lån efter flera ekonomikurser. Med denna kunskap hjälper David våra läsare till mer välinformerade ekonomiska beslut. David är ansvarig för det kommersiella och ser samtidigt till att våra partners bedriver utlåning på ett seriöst sätt.

Simon har ett stort finans och ekonomiintresse och anställdes på Compary AB 2018. Han har en högskoleexamen som webbredaktör och är idag ansvarig utgivare på Lånium.

Vår affärsmodell

Vi hjälper våra besökare att göra kloka ekonomiska beslut genom att jämföra olika lån och lånetyper. Med hjälp av Lånium är det enkelt att bestämma sig för en långivare oberoende om man letar efter det billigaste lånet, ett snabbt lån eller den lägsta räntan på bolånet.

Lånium arbetar med digital direktmarknadsföring och ger våra partners möjlighet till stora volymer trafik – det vill säga potentiella kunder – utan någon större risk.

Lånium tjänar pengar genom avtal med våra samarbetspartners där vi får betalt för varje förmedlad kund – ett så kallat affiliateupplägg. Beroende på hur ett specifikt avtal ser ut kan vi få betalt per ansökan eller per godkänd ansökan. Våra partners betalar alltså endast för kassaflödesgenererande trafik och slipper därmed onödig risk som vid traditionell marknadsföring.

Till toppen av sidan