Att använda Lånium

av Använda Lånium
Uppdaterad: 2020-05-26 05:50

Att använda Lånium är inte speciellt komplicerat men vi har ändå valt att sammanställa en guide här som går över de olika delarna på sajten, vad för innehåll som tillhandahålls och hur våra listor och jämförelser fungerar och kan användas.

Jämförelse av lån

På Lånium finns det lånelistor för ett antal olika lånetyper som snabblån och privatlån. För alla de typer av lån vi listar har vi i listorna sammanställt långivare för respektive lån där det går se ränta, lånebelopp, löptider och om det exempelvis görs en UC eller inte. Det finns även räkneexempel för varje långivare där ett exempel presenteras på vad det kan komma att kosta att låna hos sagd långivare.

Under varje lånelista har vi samlat ihop matnyttig information om den lånetyp som valts. Vi går igenom olika aspekter som är bra att veta som är unika för den valda lånetypen, vad som kan vara bra att tänka på när det är dags att låna och tips på populära långivare inom den valda sektionen.

Filter

På varje lånelista finns det även ett antal filter som kan användas för att sortera ut lån efter specifika preferenser. Det går exempelvis välja att bara visa lån som inte tar någon UC, låna trots en betalningsanmärkning eller gratis lån. Om ett filter applicerats på lånelistan går det enkelt välja att visa alla lån igen för att få se hela listan.

Recensioner

För varje långivare i alla lånelistor finns det även en tillhörande recension. Recensionerna går objektivt igenom för- och nackdelar, allmän information om långivaren och deras kontaktinformation och en direktlänk till långivarens hemsida.

Våra undersidor

I huvudmenyn under varje lånetyp finns det undersidor. För bolån finns exempelvis undersidorna låna till kontantinsatsen och låna till fritidshuset. Dessa undersidor innehåller bra att veta saker om det valda ämnet och går mer in på djupet om hur det exempelvis går till när ett lån ska tas för fritidshuset än vad våra lånelistor gör.

Undersidor

Ovan ses ett exempel på undersidorna för bolån som innehåller matnyttig information.

Nyheter

I huvudmenyn finns det även en nyhetssektion. Där lägger vi regelbundet upp nyheter som är aktuella för våra besökare. Det är allt från uppdateringar som sker på sajten, finansnyheter och nya regler som lagstadgas som berör kreditgivning. Det kan därför vara en god idé att besöka nyhetssektionen då och då för att ta del av det senaste som händer på Lånium och i lånevärlden.

Mailutskick

Sist men inte minst har Lånium ett nyhetsbrev som det går anmäla sig till. Formuläret för att få nyhetsbrev från oss går alltid att hitta under lånelistan för snabblån. I nyhetsbreven tipsar vi om nya långivare som läggs till på sajten, kampanjer och favoriter vi på Lånium har.

Slutord

Vi hoppas att denna genomgången av Lånium har varit till hjälp för att få ut det mesta av besöket hos oss. Skulle det finnas ytterligare frågor går det bra att ställa dessa i kommentarerna nedan så svarar vi omgående.

Simon är sedan våren 2018 innehållsansvarig på Lånium med ett brinnande intresse för ekonomi och lånemarknaden. Med sin stora kunskap hjälper han våra användare att låna pengar tryggt och smart. Simon har en kandidatexamen som webbredaktör.

Diskussion

Inga kommentarer än.

Kommentera

Till toppen av sidan